Підібрати товари

LADA 4х4 - нові штрихи до класичного стилю

20.09.2018

Стартувало виробництво LADA 4х4 2019 модельного року: автомобілі отримали кілька стильових змін, які підкреслюють мужній вигляд позашляховика.

На всіх LADA 4х4 з'явилася нова комбінація приладів, в основу дизайну якої покладено контраст чорного та помаранчевого кольорів .

Для п'ятидверної LADA 4х4 з'явилася нова комплектація Black Edition. Цей варіант виконання базується на максимальному рівні оснащення, в який включені такі елементи комфорту як кондиціонер, зовнішні дзеркала з електроприводом і електрообігрівом, а також покращена віброізоляція (додаткові прокладки, що демпфують, наклеєні на щитку передка, зовнішніх панелях дверей, на підлозі і боковинах). Кузов автомобіля у версії Black Edition фарбується чорною емаллю "Пантера", литі колісні диски також чорного кольору. Аналогічні 16-дюймові диски встановлюються на LADA 4х4 у варіанті ''Камуфляж''.

Стильні колісні диски - один з найважливіших компонентів дизайну. На LADA 4х4 Urban пропонуються двоколірні диски ''Гризлі'', де чорний фон поєднується зі сріблястою полірованою поверхнею спиць.

З метою підвищення комфорту автомобілі LADA 4х4 у комплектації Luxe отримали електрорегулювання та обігрів зовнішніх дзеркал - раніше ця опція була доступна лише на LADA 4х4 Urban. Також у комплектації Luxe з'явилися сріблясті легкосплавні диски оновленого дизайну.

Нагадаємо, що LADA 4х4 випускається в 5 основних версіях: 3-х та 5-дверна, 3-х та 5-дверний Urban, а також спеціальний варіант підвищеної прохідності - LADA 4х4 Bronto.

>

Стартовало производство LADA 4х4 2019 модельного года: автомобили получили несколько стилевых изменений, которые подчеркивают мужественный облик внедорожника.

На всех LADA 4х4 появилась новая комбинация приборов, в основу дизайна которой положен контраст черного и оранжевого цветов.

Для пятидверной LADA 4х4 появилась новая комплектация Black Edition. Этот вариант исполнения базируется на максимальном уровне оснащения, в который включены такие элементы комфорта как кондиционер, наружные зеркала с электроприводом и электрообогревом, а также улучшенная виброизоляция (дополнительные демпфирующие прокладки наклеены на щитке передка, наружных панелях дверей, на полу и боковинах). Кузов автомобиля в версии Black Edition окрашивается черной эмалью ''Пантера'', литые колесные диски также чёрного цвета. Аналогичные 16-дюймовые диски устанавливаются на LADA 4х4 в варианте ''Камуфляж''.

Стильные диски колес - один из важнейших компонентов дизайна. На LADA 4х4 Urban предлагаются двухцветные диски ''Гризли'', где черный фон сочетается с серебристой полированной поверхностью спиц.

С целью повышения комфорта автомобили LADA 4х4 в комплектации Luxe получили электрорегулировку и обогрев наружных зеркал - ранее эта опция была доступна только на LADA 4х4 Urban. Также в комплектации Luxe появились серебристые легкосплавные диски обновленного дизайна.

Напомним, что LADA 4х4 выпускается в 5 основных версиях: 3-х и 5-дверная, 3-х и 5-дверный Urban, а также специальный вариант повышенной проходимости - LADA 4х4 Bronto.

Смотрите также

20.05.2017 Новий позашляховик LADA 4х4 отримає трансмісію Renault Duster
12.04.2017 Самую дорогую «Ладу» 4x4 с кожаным салоном запустили в серию
12.02.2017 Реактивні штанги на Ніву Урбан