Підібрати товари

Новий позашляховик LADA 4х4 отримає трансмісію Renault Duster

20.05.2017

На просторах інтернету з'явилася нова інформація щодо наступного покоління легендарного позашляховика компанії «АвтоВАЗ» - LADA 4x4.

Як повідомляє портал MassCars, нове покоління моделі отримає трансмісію від популярного кросу Duster, французького бренду Renault. Таким чином, побічно, підтверджується інформація про те, що наступне покоління культового автомобіля буде збудовано на архітектурі B0, франко-японського альянсу Renault-Nissanю

За даними порталу, зараз у керівництві вітчизняного автогіганта йде обговорення питання про те, щоб використовувати як трансмісію для нового покоління LADA 4x4 трансмісію TL8 (6-ступінчаста "механіка"), яка відома за моделлю Renault Duster. Зазначимо, що ця коробка перемикання передач використовує автомобіль, оснащений системою повного приводу.

Також як нагадування, скажімо, що автомобілі, побудовані на платформі B0, мають поперечне розташування силового агрегату. До того ж варто нагадати, що раніше представники «АвтоВАЗу»» розповіли, що «в даний момент компанія вивчає оптимальні платформи для новинки, включаючи можливість використання архітектури, яка має на увазі поперечне розташування двигуна з віддачею до 200 сил».

Офіційної інформації про прем'єра позашляховика LADA 4x4 нового покоління наразі немає. Орієнтовно машину можуть представити в 2019 році. До того часу російський автогігант має намір реалізовувати актуальну версію моделі, яка нещодавно отримала ювілейну версію.

На просторах интернета появилась новая информация, касающаяся следующего поколения легендарного внедорожника компании «АвтоВАЗ» - LADA 4x4.

Как сообщает портал MassCars, новое поколение модели получит трансмиссию от популярного кросса Duster, французского бренда Renault. Таким образом, косвенно, подтверждается информация о том, что следующее поколение культового автомобиля будет построено на архитектуре B0, франко-японского альянса Renault-Nissanю

По данным портала, в настоящий момент в руководстве отечественного автогиганта идёт обсуждение вопроса о том, чтобы использовать в качестве трансмиссии для нового поколения LADA 4x4 трансмиссию TL8 (6-ступенчатая «механика»), которая известна по модели Renault Duster. Отметим, что эту коробку переключения передач использует автомобиль, оснащённый системой полного привода.

Также в качестве напоминания, скажем, что автомобили, построенные на платформе B0, имеют поперечное расположение силового агрегата. Кроме всего прочего стоит напомнить, что раннее представители «АвтоВАЗа»» рассказали, что «в данный момент компания изучает оптимальные платформы для новинки, включая возможность использования архитектуры, которая подразумевает поперечное расположение двигателя с отдачей до 200 сил».

Официальной информации о премьере внедорожника LADA 4x4 нового поколения пока нет. Ориентировочно, машину могут представить в 2019 году. До тех пор российский автогигант намерен реализовывать актуальную версию модели, которая совсем недавно получила юбилейную версию.

Смотрите также

12.04.2017 Самую дорогую «Ладу» 4x4 с кожаным салоном запустили в серию
12.02.2017 Реактивні штанги на Ніву Урбан
05.07.2017 У найдорожчій Lada 4x4 з'явився камуфляж