Підібрати товари

У найдорожчій Lada 4x4 з'явився камуфляж

05.07.2017

«АвтоВАЗ» опублікував перше фото найдорожчою Lada 4x4 з камуфляжним забарвленням кузова. Новинка з приставкою до назви «Камуфляж» створена на базі спецсерії «40th Anniversary».

Lada 4x4 камуфляж< /p>

Модель вперше фарбуватимуть у камуфляж у заводських умовах. Плямистий малюнок зроблений за допомогою трьох кольорів: світло-зеленого, темно-зеленого та чорного. При цьому бампери та диски виконані у чорному кольорі.

Як і у випадку зі звичайною ювілейною версією, в інтер'єрі позашляховика використано нову панель приладів, а також обшивку керма та сидінь «екошкірою». Крім того, салон прикрашений табличкою з порядковим номером та накладками на пороги з нержавіючої сталі.

Lada 4x4

На публіці автомобіль з'явиться з 7 по 9 липня у рамках фестивалю NivaFest. Він пройде неподалік Тольятті. На захід, як очікується, прибудуть понад 150 підготовлених екіпажів з Росії, Німеччини, Австрії та Голландії. вони візьмуть участь у 13-кілометровій гонці бездоріжжям.

Як повідомлялося раніше, випуск ювілейних 4x4 обмежиться 1977 екземплярами (на честь року початку випуску «Ниви»). Всі вони отримають максимальну комплектацію з кондиціонером, підігрівом сидінь та електродзеркалами з обігрівом.

«АвтоВАЗ» опубликовал первое фото самой дорогой Lada 4x4 с камуфляжной окраской кузова. Новинка с приставкой к названию «Камуфляж» создана на базе спецсерии «40th Anniversary».

Lada 4x4 камуфляж

Модель впервые будут окрашивать в камуфляж в заводских условиях. Пятнистый рисунок сделан с помощью трех цветов: светло-зеленого, темно-зеленого и черного. При этом бамперы и диски выполнены в черном цвете.

Как и в случае с обычной юбилейной версией, в интерьере внедорожника использованы новая приборная панель, а также обшивка руля и сидений «экокожей». Кроме того, салон украшен табличкой с порядковым номером и накладками на пороги из нержавеющей стали.

Lada 4x4

На публике автомобиль появится с 7 по 9 июля в рамках фестиваля NivaFest. Он пройдет неподалеку от Тольятти. На мероприятие, как ожидается, прибудут более 150 подготовленных экипажей из России, Германии, Австрии и Голландии — они примут участие в 13-километровой гонке по бездорожью.

Как сообщалось ранее, выпуск юбилейных 4x4 ограничится 1977 экземплярами (в честь года начала выпуска «Нивы»). Все они получат максимальную комплектацию с кондиционером, подогревом сидений и электрозеркалами с обогревом.

Смотрите также

20.05.2017 Новий позашляховик LADA 4х4 отримає трансмісію Renault Duster
12.04.2017 Самую дорогую «Ладу» 4x4 с кожаным салоном запустили в серию
12.02.2017 Реактивні штанги на Ніву Урбан